Mrtvá dívka v náručí

Mrtvá dívka v náručí

Mrtvá dívka v náručí…

S mrtvolou dívky v náručí.
S rukama od krve v objetí.
Kráčí smutným náměstím.
On.
Zabil jí v zápalu své lásky.
Nechtěl jí nechat bez nápoje.
Bez vsázky.

Miloval ji ,ač nechtěl.
Zabil jí ,seč nesměl.
On.
Nechtěl jí ublížit.

Teď klečí v potoce svých slz.
Proklíná ty ruce své.
Proklíná tu hloupou vsázku.
Kdy mučil svou lásku.
On.
Miloval ji víc než dost.
Nikdy by jí neublížil.
Měl těch vsázek dost.
Chtěl za ní jít.
Tak život si vzal.
Už věděl ,že jí miloval.
Autor Yukki, 21.01.2008
Přečteno 546x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Azazen, Simísek, Nút
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Hezké.Moc.Ty pocity tryskají z ní.

24.01.2008 08:16:00 | Azazen

je to krásně napsané ...ovšem ten konec by to chtělo podle mě ještě trochu vypilovat. ;)

23.01.2008 17:56:00 | Walentine

to je nádhera...

22.01.2008 17:15:00 | Simísek

Jéééžiš napsaná je nádherně tryská z ní emoce jak vodotrysk ale brrrrr obsahu...

21.01.2008 22:30:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí