sen versus realita

sen versus realita

Modré, čistě vzhlížející nebe,
a v kufru auta jen kousky tebe...

Setřu krev z ruční pily..
Jaký to bylo když spolu jsme žili?

Na tom už nesejde, už je to pryč,
z auta už tahám koupený rýč.

Jak tak kopu tu díru do země,
začnu se probouzet a řvu zděšeně..

Tenhleten sen vraci se zas a zas
a ja si připadám jak nějaky vrah.

Druhý den otevřu od auta kufr,
tam od krve zbarvený veliký šutr..
Autor Vain Hope, 31.01.2008
Přečteno 504x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Charibeja, Demony, excited, drahý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

perfektní.. bych to zfilmovala :)

01.02.2008 00:10:00 | excited

super

31.01.2008 15:06:00 | drahý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí