Woodoo panenka

Woodoo panenka

Woodoo panenka

Tak ji tu mám
a v ruce ji třímám!

*

Už cítíš?
Jak mám tě v hrsti!
Tvé tělo je teď mé
já jsem tvůj bůh
já jsem tvůj pán!

*

Tak ji tu mám
a ruku ji lámu!

*

Bolí tě to?
vím, že ano.
Co? Křičíš bolestí?
Ano! Křič víc!
Ještě víc ať se nabažím!
Tvým utrpením.

Snad nechceš prosit?
Tak nízko klesnout!
Kde je tvá sobeckost?
Snad se nebojíš?
Ty máš strach?
Ale proč?

Bolí tě ruce?
Teď i nohy!
A dívej!
Má ruka už hlavu drží.
Jen cuknout
a je po všem.

Mám?
Chceš?
Poprosíš?
Klesneš tak nízko?
Kéž bys klesla!
Jen škoda, že to tak nefunguje!

*

Hloupá panenka,
co vypadá jako ona.
Zlost si na ní vybít není hřích
na čem také jiném?
Ale co když je to vážně
woodoo panenka?

Pak jsem vrah, ale šťastný!
Autor Miro Sparkus, 11.02.2008
Přečteno 862x
Tipy 2
Poslední tipující: Glloxy, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A to je právě ta nejistota, co v člověku je, i když tomu třeba naprosto nevěří... fascinující...

11.02.2008 20:21:00 | Miro Sparkus

Pozor na černou magii.

11.02.2008 17:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí