Upír

Upír

Anotace: taková krátká básnička o upírech

Co to houká v temné věži?
Na zemi leží něco bílého.
To, že tu pořád sněží
to není nic směšného.

Na hradě pavouci a černé rakve
co v těch rakvích asi je
je to něco strašného
co tě v noci zabije.

Má to zuby, má to plášť
ve dne přežít nemůže
k lidem chová velkou zášť
rád ti umřít pomůže.

Pije rád lidskou krev
do krku ti zuby hryzne
když probodneš mu srdce kůlem
změní se v prach a zmizne.

Kdoví kdo ti strašní hosté
kteří tu prych rozvíří
říkám ti to asi po sté
jsou to přece upíři.
Autor rickei, 13.02.2008
Přečteno 540x
Tipy 4
Poslední tipující: E., lecrecia, Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Pěkné:) Miluji upírskou tematiku

13.02.2008 20:26:00 | lecrecia

Pěkné. Miluji upíry! :)

13.02.2008 18:37:00 | Charibeja

fajn báseň,najradšej mám vlkodlakov ale aj upíri sú skvelí

13.02.2008 15:50:00 | Krizenec-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí