Úsvit

Úsvit

Na ústech kapka krve ještě zbyla
- zub dutý bílé kráse nepřidá -
Noc tichá do ní výkřik Kamarila,
když nemrtvý tvé tělo pojídá

Carpe jugulum, toť běžná potřeba
hlad žádající podíl na oběti
a úlovek je maso bez chleba
pro nemrtvé, jež upíří jsou děti

Ve tmě spár ostrý čeká připraven
na další příchod slunce za úsvitu
by neshořel, jak shořel kdysi ten,
kdo vylezl a neposečkal v skrytu
Autor Jacques Decoure, 20.02.2008
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Chašmodský, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuto báseň bych spíš zařadila do strašidelných. Je povedená! :)

12.03.2008 17:53:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí