Ticho a strach

Ticho a strach

Anotace: Včera mě to napadlo a dnes jsem to poskládal dohromady, tak snad se to bude líbit. :-)

Tiše v knihovně sedí,
mráz po zádech jí běží.
Průvan dveřmi do místnosti,
běží rychle dvě bytosti.

Zastaví se u stolu,
nemají dost prostoru.
Drží tašku v ruce,
nehýbá se prudce.

Obsah na stůl položí,
žena se z toho složí.
Náhle pozná čí byla,
hlava kamaráda Billa.

Strach se místností šíří,
ženě se z toho nohy kříží.
Proč jen on to byl,
když nikomu neublížil.
Autor Necro Immortalis, 29.02.2008
Přečteno 409x
Tipy 5
Poslední tipující: Karmínka, Charibeja, Glloxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potkat tě někde na hřbitově tak se tě i leknu

30.03.2008 13:33:00 | Lilithen

Chudák Billy ;-)

02.03.2008 22:09:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí