Půlnoc

Půlnoc

Anotace: každej v noci prožíváme něco jinýho

Do tmy se díváš
a spánek nepřichází
cizí stíny vnímáš
zlej dech je doprovází
do ticha šeptá ti cizí hlas
tělo máš dřevěný

půlnoc je plná přízraků
dějou se divný věci
i já tě zavedu do země zázraků
půlnoc mocný síly vypouští
upíři z živých tepen chtěj pít
odvahu silnejch si vyzkouší

ten strach už je tu zas
je to zlý znamení
zvony půlnoc odbíjí
z dálky slyšíš je znít
v tuhle dobu cizí síly zabíjí
ony chtěj jíst a pít
Autor Lilith-m, 01.03.2008
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, Glloxy, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Má to pěknou strašidelnou atmosféru.

04.03.2008 12:02:00 | danaska

Krásný, klaním se!

02.03.2008 22:11:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí