Frankenstein

Frankenstein

Anotace: Jedu si ze školy a náhle mě tohle napadne...

Bloudím temným lesem,
nikoho nesere, že nejsem.
Nechybím Vám na oslavě.
citím se jak na popravě.

Chladné ostří blíží se ke krku,
popravčí mi říká ať si zakleknu.
Najednou na krk dopadne,
hlava má jen tak upadne.

Tělo od hlavy oddělené,
jakoby nebylo spojené.
Všem vám chci říci jen,
nebyl to pouhý sen.

Neznámý přišil mi hlavu,
ptal se zda jsem nazivu.
Pokusy na mě testoval,
slušně do toho investoval.

Toužil mě probudit,
ostatní však zahubit.
Znovu ožít jsem měl,
netvor jsem být nechtěl
Autor Necro Immortalis, 10.03.2008
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: smutněnka°°°, Charibeja, Glloxy, lecrecia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm... Frankenstein je jedna z mých oblíbených knížek... moc tam souvyslost nevidim, ale nevadí. Dávám Tip.

10.03.2008 20:51:00 | Glloxy

Nedá se tonazvat jinak než... ZAJÍMAVÉ.

10.03.2008 18:28:00 | Azachiel de Grim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí