Bouře...

Bouře...

Anotace: Bojím se té černé záře, kerá mi vrhá stín do tváře.

Černé mraky se nad mojí hlavou rojí.
A mé oči se té temné záře bojí.
S hrůzou přivírám své oči.
Celý svět se mi pod nohama točí.
Čekám co přijít může.
A vším tím strachem mi naskakuje husí kůže.
Všude blesky, samý hrom.
Stát nezůstal ani jeden strom.
Bouře vše smetla z povrchu zemského.
Jsem tam jen já, nic jiného.
Všechno zmizelo a já tam zůstal stát.
Nezbylo mi nic jiného, než se o svůj život bát.
Autor Blade Safety, 12.03.2008
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tvůj život je zajímavý, píšeš hezké básně

12.03.2008 13:13:00 | ninive9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí