Hněv zhrzené ženy

Hněv zhrzené ženy

Anotace: Křivda, vražda. Zabitá žena se vrací a touží po pomstě. (Toto dílko je jedno z mých prvních. Proto buďte prosím shovívaví)

Malinká osůbka a na ní plášť,
celá kdys planula láskou.
Za ní se táhla převelká zášt,
ona je totiž, zavražděnou kráskou.

Děti jí zavraždil a pak jí znásilnil,
ten muž, jehož milovala.
S nožem v ruce rumem se posilnil,
a ji si pak smrt zavolala.

Ta mrtvá bytost teď vleče se ulicí,
a její hňev nezná meze.
Ta mrtvá bytost teď vleče se ulicí,
nebeský vůz si ji však neodveze.

Cítí tu pach toho podlého muže,
těší se, až on přidá se k ní.
Až ona mu na hrob položí černé růže,
Těší se na to, až budou si rovni.

Celičkým městem teď je cítit krev,
není nic horšího, než zhrzené ženy hňev.
Autor Glůmyk, 14.03.2008
Přečteno 536x
Tipy 5
Poslední tipující: Vampiric.Angel, Glloxy, Rayzz, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Živě jsem si to představovala ;-). Jen poznámka: zhrzená žena neznamená znásilněná a zabitá (nekritizuju) :-)

15.03.2008 22:46:00 | Glloxy

Imprese...

15.03.2008 10:28:00 | Rayzz

Jako bych to videla...temna ulice a jí..zhrzenou ženu..líbí

14.03.2008 19:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí