Kalná voda

Kalná voda

Anotace: (*Poznámka autorky: Kalná voda břehy mele I tak vteče do pr****:-) Ale to jen tak na okraj)

Kalná voda

Kalná voda skrývá strach
Netvor třímá ve spárách
Tělo mladé, mrštné, krásné
Kterému dnes svíce zhasne

Kalná voda mele břeh
Úsměv mizí ne těch rtech
Co kdys mu lásku vyznaly
…když vtom se voda zakalí

Kalná voda v korytě
Kam to nese, do řitě,
To její tělo zčernalé?
Když má úmysly nekalé

Ta kalná voda zamrzla
S ní zemřel taky přízrak zla
Když zjara ledy povolí
Kdo se hnusu podvolí?

Čistá voda nese strach
Na vzpomínky padá prach
Děsivý obraz, vítr vál
A voda nese černý kal
Autor Želwice, 19.03.2008
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy, Rayzz, E., Lota, C.alwen, Šerák, come-past
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic moc...mě to k sobě moc nesedí

20.03.2008 07:56:00 | Mecki

přidávám se k siorakovi, jinak se mi to líbí

20.03.2008 00:26:00 | Lota

Taky se mi to moc líbí:)

19.03.2008 22:10:00 | Šerák

úžasný rýmy! zaujaly!

19.03.2008 21:51:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí