Ohavno

Ohavno

Ubožák klátící nohama
zavěšený na masivním kruhu s hroty,
chrčí, plive krev a potí ze
sebe krvavou moč.

Dívenka s hlavou
ohyzdného hmyzu,
z úst jí lezou brouci.

Německý voják
stojící čelem vzad
padá k zemi s
rozstřelenou hlavou,
místo krku kopec
krvavé kaše.

Masochista
zabodávající si do
penisu jehly.

Ponurá náves
se stromy,
připomínají
škádlivé
prsty deroucí
kůži.

Odsouzená
žena, utíkající před
trestem skrz minové pole.
Vnitřnosti se rozletí do stran.
Zvířata mají hlad...
Autor Tomáš Přidal, 12.04.2008
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bleee

12.04.2008 19:49:00 | Krizenec-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí