Hlad

Hlad

Anotace: nie je to dokonalé, ale je to inšpirované skoro dokonalou bytostou.......som rada, že si.....

Blúdim v jasnom kruhu noci
bludiskom zvaným srdce
vraciam sa domov nadránom
spíš v mojej posteli

Kto si a odkial si prišiel?
Neskoro si sa vynoril z rúcha tmy
Mladučký krásny plný sladkej krvi
Prvýkrát sa vzbudil vo mne
hlad po slasti vášni rozkoši
po tvojich bozkoch dotykoch náručí
po tele krehučkom po tebe samom

Spútam si ta vyvrcholením noci
Za oknom vyjú iba vlci
Moji bratia súrodenci
bažiaci po tvojej krvi

Kušem ta pokial nekričíš meno moje
do chrbta vryl si mi nechty
Spojení v jedno telo duša dvoch
divochov slabosti oddaných

Nadránom poslednýkrát zavyjem
Láska mi je dar odoprený
Za hriechy predkov platím dlh
A posledná krásna bytost
mi zomiera v náručí

Čierne vlasy padajú ti do tváre
biele telo náhle ochabne
V rakvi sa krásne vynímaš
Smrt si vzala tvoju tvár

A ja večným životom sa tůlam
Do očí ludí hladím
Hladám v nich tvoju tvár
.....tvár lásky...
Autor bathory, 16.04.2008
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Equus przewalski, jiljovský, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Slovenština tomu velmi sluší!

24.04.2008 22:09:00 | jiljovský

I když jsem celé básni nerozumněla, tak musím říct, že tato báseň je prostě NÁDHERNÁ a gratuluju, protože je velice poutavá a zajímavá. Opravdu krásné dílo. =o)

20.04.2008 17:11:00 | AyA Ones

Z tohto som vyrozumela,že to bolo o vlkodlačici,že?

17.04.2008 14:23:00 | Krizenec-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí