hnije mi rakev

hnije mi rakev

sluníčko svítí - no konečně
alespoň poroste hřbitovní kvítí
snad jediný co mě na tomhle sere,
že mi kořínky lezou do .... no jasně!!!

Rakvička už mi pěkně hnije a co jako?
je tady někdo kdo žije a dělá pěknej rámus
už celé dva dny buší do rakve a křičí
"Já nejsem mrtvej - tak vyndejte mně"
Nebojím se, křik už pomalu utichá....

Chodíš se dívat na můj hrob
a nejsem na to pyšný
že jsem ti zmizel z paměti
jak miska loňských višní

je lehké dát si oprátku a dívat se ti do očí
teď chtěl bych slyšet pohádku
a v létě sázet zahrádku....
dokud ty rakve nejsou ničí!
Autor vojta petr, 22.04.2008
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Lachailla, Charibeja, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo taky sem se nad tím pousmála :o)

02.05.2008 22:08:00 | Lachailla

Celkom vtipné:-)

23.04.2008 10:34:00 | Krizenec-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí