V pekle

V pekle

V krajině nočních stínů,
kde slunce nevychází,
kde dýchám spousty splínů,
přátele nenacházím.
Bludným lesem v šeru dýmu,
kráčím bosý ostružím,
bolest hlavy v nose rýmu,
co se děje netuším.
Hledám světlo v temnotě,
kde se rána nocí zdaj,
nevím kdy mám jít na kutě,
bloudím tmou tu stále sám.
Pavučiny v očích děsu,
cítím zápach hniloby,
propadám tu asi stresu,
všechno je tu na ruby.
Bažinatý les tu hoří,
do mých nohou bodá se,
větve vítr prudce kosí,
na mou hlavu snáší se.
Kde to jsem a kde je chyba,
kde jsem se to probudil,
včera ještě bylo prima,
náhle není žádný cíl.
Nekonečno špatných činů,
změnilo mou planetu,
tiše si to bozky šinu,
za rouhání na netu.
Propadl jsem peklu
a teď vím už o co jde,
hledám cestu k světlu,
už nemohu jít do ráje.
Autor Ďábel sám, 08.05.2008
Přečteno 468x
Tipy 7
Poslední tipující: drahý, isisleo, drsnosrstej kokršpaněl, Charibeja, Juan Francesco de Faro, Lachailla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Z té básně trochu mrazí, já už jsem v tom lese párkrát byla...

02.12.2008 18:32:00 | lovelienka

Ujde :o)

08.05.2008 20:43:00 | Lachailla

Ta je ale smutná,je z ní zima

08.05.2008 15:06:00 | kokina2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí