jde krajem...

jde krajem...

Anotace: vím, že to sem tam v puse vázne, ale stejně ji mám ráda...

jde krajem Smrt a v šedé kutně

vyhublé ruce, v hlavě jasno

provazce žil a zpívá smutně

není to ona, kdo ničí Krásno

jde krajem sama a lid se bojí

ve vzduchu pachuť sněti, strach

a tisíc vzpomínek v myslích se rojí

za Smrtí na cestě se víří prach

jde a ostré zuby cení

jde a lidí mnoho nezbývá

toulavé tlupy Zemi plení

Smrt v každém domě přebývá

...jde krajem Smrt

jde tiše

jde a sípá tmou

jde lehce jak vánek zpěv má na rtech

jde tiše

už jí nenajdou...
Autor paramita, 12.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: Mlžný přízrak, Flamy, Glloxy, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přimrazila jsi mě k židli :)

12.05.2008 17:22:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí