Napůl duše z negližé

Napůl duše z negližé

Anotace: Jen bolavý spín tu tančí dál.

Napůl duše vylétá z kamení,
překrývá nebesa a vrcholky skal.
V bezecném plášti bloudí, dává znamení,
tiší radostně úpící žal.
Napůl duše s tichou pěnou na rtech,
pěje nocí zhoubnou píseň.
Volá, tančí s kudlou v nártech,
proč její křídla zahaluje zášť?
...s hnisem v perleťové duši umírá...

Jen bolavý spín tu tančí dál.
Autor Trophy, 12.05.2008
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to o mých pocitech...sou složité :)
duše v polomrtvém těle chce letět ven, ale cosi jí brání..jakýsi hřích a mamon..

15.05.2008 12:56:00 | Trophy

Pěkně napsaná básnička, akorát si nejsem jistá, jestli jsem jí pochpila

14.05.2008 22:17:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí