Ztrácím tě, ztrácím

Ztrácím tě, ztrácím

.........Ztrácím tě ztrácím
..........má ruko snad pomocná,
..........ztrácím tě ztrácím
..........jak bludička ponocná...

..........Stromovím proplétáš
.......články své kostěné,
....do zdí se ukrýváš
v podobě kamene.

Nemaje zábrany
....hlavu mou snídáváš,
.......porcuješ neurony
..........se smysly si pohráváš.

..........Tvůj otisk na loži
.......tolik mne neděsí
....jako sny v extázi
podobny regresi.

...Ztrácím tě ztrácím
má ruko snad pomocná,
ztrácím tě ztrácím,
a duše zní bezmocná...

Volání kvílivé
....okapem protéká,
.......chytáš jej do chřtánu
..........ať nestihne člověka.

..........Jak v žaláři otrockém
.......držíš mé emoce,
....ženeš mě za klackem.
Duševní kastrace...

Věřila jsem.

Se záchvěvy satiry
....zrak v oblaka vzlétne.
.......Ač živořím bez víry
..........vzduch modlitba protne.

..........Ztrácím tě ztrácím
..........má ruko již smrtící,
..........ztrácím tě ztrácím
.........i se spoustou ambicí...
Autor Mlžný přízrak, 12.05.2008
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy, Květka Š., spare, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Úplně v tom cítím smutek...(ta inflace se mi tam trošku nehodila :-))

14.05.2008 22:21:00 | Glloxy

Třeba najít jinou pomocnou ruku.Je to čtivé...

13.05.2008 14:36:00 | Květka Š.

Ztráta vždy bolí...

13.05.2008 13:04:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí