Na mém hrobě

Na mém hrobě

Na svém hrobu,
zapálím si černou svíčku,
krásnou vzpomínku,
nechám si na památku,
za rok sem zase přijdu,
---------------------------
na krku má dva kousance,
upíří jsou u nás ve vsi,
bránit proti ním se musíme,

ať ženy pláčí,
ať muži slivovici pijí,
než ho pohřbíme,

ať ženy pláčí,
ať muži slivovici pijí,
po čtvrtroce,

ať ženy pláčí,
ať muži slivovici pijí,
po půlroce,

ať ženy pláčí,
ať muži slivovicí pijí,
po dlouhém roce,

zmizí to prokletí.
Autor Vlk v rouše, 01.06.2008
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, E., Psavec, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenomže dřív zmizí ta slivovice.

01.06.2008 22:37:00 | Psavec

Smazal sis můj komentář, chlapče, máš smůlu, znovu ho psát nebudu. A to jsem tě zrovna tak oceňovala! :-D

01.06.2008 21:52:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí