Napij se vína

Napij se vína

Anotace: Krysy jsou leckdy krutí zabijáci ...

Tak vezmi si sklenici,
napij se vína,
tvé tělo jedem se plnící,
se z posledních sil vzpíná.

Krysy se sbíhají,
na tvém těle si libují,
maso tvé sžírají,
tvé útroby se svazují.

Jedí rychle, chvátají,
za nedlouho zbydeš jen jako kost,
Ledy kolem tvého domku tají,
odkrývá se ukrytý most.

Teprve teď tě nacházejí,
po letech v prachu,
do tvého domku vcházejí,
plni upřímného strachu.

Parkety vrznou,
krysy se probouzejí,
znovu začíná mrznout,
těla nálezců se vzpouzejí...

Tak vezmi si sklenici,
napij se vína,
tvé tělo jedem se plnící,
se z posledních sil vzpíná.
Autor BlacckHermione-Emm, 09.06.2008
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, fuu, BluePsycho
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku drasťárna s perfektním názvem...co víc si člověk může přát...?

01.08.2008 17:28:00 | BluePsycho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí