pekelná smlouva

pekelná smlouva

Temná obloha strašný chlad
zmučené tělo a hrozivý hlad
a tak se jenom staletí vlekla
já podepsal slmouvu náruči pekla

Smlova kterou nejde vzít zpět
pro chvíle štěstí já zradil jsem svět
za rok štěstí já ďáblovi tělo dal
teď nářky jsou zbytečné i duši mi vzal

Nejde to zpět proč nejde to vzít
být lepším člověkem a lépe žít
teď budu procházet pekelné chrámy
a od ďábla schytávat ohnivé rány

To všechno za rok bohatsví a slávy
procházet peklem a vidět potoků lávy
mám jenom vzpomínky a obrovskou touhu
ale musím splnit ďáblovu smlouvu
Autor drahý, 09.06.2008
Přečteno 781x
Tipy 9
Poslední tipující: igniss, Glloxy, Charibeja, E., monterka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

..každý to své peklo má..
..jak máš psáno-líbilo..

26.06.2008 19:11:00 | igniss

Třeba by se tam našla nějaká právnická klička, jak z toho ven:-)))

09.06.2008 19:20:00 | monterka

i z dablove smlouvy
se lze vykoupit,
hledej navod
treba u Fausta

09.06.2008 19:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí