Brutální básnička

Brutální básnička

Šla babička po políčku,
něco se jí divné zdá.
Šlápla totiž na bombičku,
a hlavička odlétá.

Hlavička už dlouho letí,
a najednou dopadá.
Spadla do skupiny dětí,
jedno po druhém tam omdlévá.

Všechno dobře dopadne,
maminku věc napadne.
Spravíme si babičku přibijem jí hlavičku.
Autor dropik, 21.06.2008
Přečteno 799x
Tipy 4
Poslední tipující: Kakušín, Eleonore, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí