Ona bez tváře

Ona bez tváře

Anotace: Je to stavěné na základě noční můry, kterou jsem po dobu asi dvou týdnu měl. Nevím sám, co měla znamenat..Ale nějak mě napadlo, že by si zasloužila sepsat..

Zase další den..Pouze sen.. Naštěstí..Nebo naneštěstí..

Zase další den, kdy jsem seděl na posteli
dopitý flašky vedle toho knížky nedočtený
Koukal se do stropu a hledal odpověď
Proč mě noční můry nepřestanou provázet

Viděl jsem jí zase trhala bílé růže
tentokrát jasněji a to byl jen začátek
slzy stékaly po bledé tváři nicoty
nepoznáš emoce..nepoznáš pocity

Těžko říct, kdy je smutná kdy zase ráda
Zda li chce být sama..Zdali potřebuje kamaráda

Ona bez tváře ona bez pocitů
zbavená všech pout zbavená *všech* hříchů
Často jí výdávám ve svých snech
Ona bez tváře

Už je to zase tady běžel jsem krajinou
cestu dalekou za tou holkou neznámou
čekala na mě Uprostřed cesty
rukou naznačila -já tvou pomoc nechci
s hlavou skloněnou probouzím se ze svých snů
často zmatený s hlavou plnou pocitů
Ale Kdo to je? Proč mi nedá klidný spánek
PROSÍM BOŽE DEJ MI ODPOVĚĎ!

Tak co mám dělat, já ji nechci ublížit
Ona slyší mě a já to VÍM
Dej mi znamení ať vím co mám dělat dál
ten kdo se ptá..nikdy nevyhrál.
Dej mi znamení.. Dej mi znamení..

Ona bez tváře ona bez pocitů
zbavená všech pout zbavená *všech* hříchů
Často jí výdávám ve svých snech
Ona bez tváře

Znovu jsem snil chtěl jsem jí navštívit naposledy
Proč hřbitov? Proč? Vídím všechny ty hroby
Vidím jí..Stojí tam..rukou mává
Už jsem to pochopil..Ona taky umírá.
Chtěl jsem se za ní rozběhnout..Jen jako prach
Už jsem to pochopil..Já jí začal milovat
Stala se pro mě životní potřebou
probouzím se s výkříkem bolesti na kolenou
oplachuju obličej studenou vodou
koukám do svých očí zda li nebylo to náhodou
NEMOHU TOMU UVĚŘIT CO SE TO STALO
JE TO SNAD.... NÉÉ... néééé

ona...stála za mnou. (šepot)

Ona bez tváře ona bez pocitů
zbavená všech pout zbavená *všech* hříchů
Často jí výdávám ve svých snech
Ona bez tváře
Autor Damien Diviš, 28.06.2008
Přečteno 792x
Tipy 11
Poslední tipující: SWEET13, Vlk v rouše, jiljovský, Jesus, Emily Winnacott, Anneli, sioned
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Působivé!

27.07.2008 10:06:00 | jiljovský

Páni...úplně super :)
Myslím že jsem našla dalšího oblíbenýho autora :)
Těším se na další dílko :)

30.06.2008 13:22:00 | Anneli

Přiznávám, že mi to úplně vyrazilo dech. Skvělý!
Snad jen jedinou "/chybu"/ tam vidím- mám zpátky vzpomínku na sen, na kterej jsem se snažila strašně dlouho zapomenout, snažila se vsugerovat si, že nikdy nebyl.
Takže mi z toho dochází vlastně daleko víc, než sem si původně myslela- nesmim bejt takovej srab a řešit svoje problémy, ne jen je odsouvat do pozadí... Děkuju...:)
/Jsem nevyrovnanej magor?!... možná./

29.06.2008 23:36:00 | Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí