Duch krysáka žijící v městě duchů

Duch krysáka žijící v městě duchů

Pole,louky,temný les,
to vše bydliště mé,
já i do kanálu vlez,
a svý fousy má předlouhé.

Já jsem krysák z předměstí,
bydlím tu už dlouho,
je to město plné lstí,
plné vražednou touhou.

Je to město plné duchů,
já ale nebojím se,
já duch dlouho jsem také,
a straším v noci po lese.
Autor dropik, 03.07.2008
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: 7Anno&nnym7, Anneli, monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí