Prokletý

Prokletý

Anotace: Noční tvor jsem.... obávaný

V krvi byl jsem stvořen,
černá růže znakem mým.
Zuby mé, jak tesák vnořen,
krev stéká pramenem rudým!

Za netvora považován,
já však nechci jím být.
Já radši byl bych ukřižován,
než žízeň po krvi převelkou mít!

Bezmocen v té touze jsem,
rozum můj temní dívčí krev.
Dřív než znova vyjde den,
Noční klid rozrazí výkřiky žen.

Ve dne schovávám se,
večer se plížím jak stín.
Sám sebe se obávám,
touha krve prokletím mým.
Autor Ydena, 01.08.2008
Přečteno 558x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Lilly Lightová, jedam, kikis, Devil'sWhore, Bloodmoon, Lachailla, E., Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Supertip, z nějakého důvodu se mi to hrozně líbilo.

05.02.2009 11:38:00 | Lilly Lightová

Tohohle dílka si cením nejvím dle mého názoru nejpepší co mám.

14.01.2009 22:05:00 | Ydena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí