Noc

Noc

Anotace: CO se djě když slunce jde spát.

Obloha potemněla,
slunce šlo spát,
v očích jsem posmutněla,
mám se noci bát?

Zákoutí domů
Stíny se krčí,
V korunách stromů
Zlostně to chrčí.

Měsíc již vychází,
Stíny teď kráčí,
Ponocné nachází
co ve tmě se smáčí.

Vše zahaleno jest
ve zlověstné tmě,
stíny nedbají krásy měst
však utopí i mě.

Měsíc se vzdává
dlouhé noční vlády,
své žezlo dává
slunečnímu králi.

Slunce už přichází
vládnout celý den,
černou tmu odklízí
to každého je sen.
Autor Danila, 06.08.2008
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: Bloodmoon, Charibeja, Rolnička, drahý, Glloxy, Psavec, fuu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujala:-)

07.08.2008 16:32:00 | Rolnička

povedené

07.08.2008 15:21:00 | drahý

pozor na ten rytmus,..celkem ti vychazi,ale obcas ujel...

06.08.2008 22:57:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí