Strach

Strach

Anotace: Podívejte se na film smrtící nenávist 2 - podobný pocit :D

Film končí a světlo zhasnulo,
vtom cosi ve mě sklesnulo,

to nechce se mi umývat,
začnu pod deku utíkat.

Dveře se s vrzáním otevírají,
mé ruce deku křečovitě svírají,

vidím různé děsivé stíny,
snad již nepotřebuji plíny.

Přeci však mám divný pocit,
že by duch v našem bytě procit,

pod deku se ze strachu vrhám,
někdo mě chytí - běsivě trhám!

Vtom má matka vedle mne stojí,
své rány si chvatně hojí,

stojí tady a vůbec nechápe,
proč její syn již nechrápe,

proč vyvádí jako pomatený,
já jsem mami jen polekaný.
Autor Tomama, 08.08.2008
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Janana, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí