*** 68 ***

*** 68 ***

Anotace: --------------------------------------------------------

* To tenkrát "normální" ráno *

* Na konci prázdnin, na nebi psáno *

* Motory letadel, od bratrů vzkaz *

* Do očí slzy, na duši mráz *

* Do dlažeb ulic a fasád domů *

* Vyryto pásy, náboji k tomu *

* Do masa, do kostí, vědomí národa *

* Pozvání přijmáme, Da, Da, Da, Da *
Autor Báček, 21.08.2005
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krátké ale výstižné..super..

19.01.2010 16:29:00 | Míša S.

Kratká a tolik vstizna basen o konci prazdnin misto skoly jen utrpeni

02.09.2005 16:37:00 | Carlos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí