Temná noc

Temná noc

Hodiny bíjí
nastal tak čas
mrtví zas žijí
už slyším ten hlas

Temné jsou doby
smrt se jen raduje
a prázdné jsou hroby
kde umrlec hoduje

Hřbitov je zahalen
podivnou mocí
i já chci z hrobu ven
a pohrát si z nocí

Po noci přichází
ráno s ním den
a zlo zas odchází
snít mrtvý sen
Autor drahý, 16.09.2008
Přečteno 519x
Tipy 13
Poslední tipující: Axol, Holis, Charibeja, Bíša, E., Lachailla, NikitaNikaT., Psavec, Myrja, orca, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hororová básenka, ale má hodně do sebe ... ST! za obsah.

17.09.2008 06:19:00 | NikitaNikaT.

mně taky :o)

16.09.2008 21:38:00 | Myrja

..píšeš-jen blbost-ale mě se zamlouvá..

16.09.2008 20:53:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí