Rozsápán Havrany

Rozsápán Havrany

Anotace: +++Jsem nakrknutá na jednoho člověka....a asi hodně podle toho co jsem napsala...+++

Užs někdy potkal havrana?!
Díval se najeho zbraň?
Už tě někdy bolest potkala?
Byls chycen jak do pasti laň?

Podívej se pořádně!
Ten pták,nedočkav je!
Čeká na pokyn můj,
až ti oči vyklove!

Nesnaž se prosit,
nesnaž se lkát!
Raději se začni
o život svůj bát!

Nestojím o řeči tvé,
nestojím o slova lživé!
Chci vidět tvůj strach,
chci slyšet tvůj ryk!
Až přilétne můj brach,
nechť bolestný je vryp!

Nechám rubínovou krev stékat,
nechám tě rvát,
ta hudba je lékem,
když sípáš vztekem.

Jsi bezbranný
tak jako kdys já,
nevíš co tahle chvíle,
co očekává.

Můj temný havrane,
nadešel náš čas!
toho člověka rozsápej,
své bratry povolej

Ať nezbude ani duše v těle jeho
V těle nymfomanka chlípného.
Bude litovat svých činů,
bude litovat svých mravů

Varovala jsem ho,
nechtěl poslouchat!

Vyřežme mu jazyk,
ostřím rezlým,
nechť konec je řečem jeho,
slizkým a vlezlým.

Useknu ruce,
kterýma mne svlíkal,
tupou sekyrkou,
krev jen bude stříkat.

V ty rudé kaluži začne vzlykat,
ať prominou,
ale tím víc se havrani začnou slétat.
Jejich zobáky jsou mou pomstou hnány,
miluji ty dravé vrány!

Bijí se za mě.
Ale i já k dílu ruku dám,
konečně budeš rozsápán,
skyruju tě v zapomnění,
NE! vážně mi tě lito není!
Autor Certain Expiry, 20.09.2008
Přečteno 470x
Tipy 3
Poslední tipující: Yukki, JedoVata
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenávist je mocná a bolest snad ještě víc.Musel ti hodně ublížit.Jinak moc pěkně dílko...opavdu povedené.Chápu tvou bolest cítím ji a vidím i tu nenávist.Užasné

20.10.2008 15:04:00 | Yukki

no , tva basen mi dava moznost o ji okomentovat , protoze se mi libi , hodi se do serie fantazy povidek , ale bud opatrna , kdyz se mstis a predevsim v rymovane podobe , muze se to obratit proti tobe , pokud nejsi chranena kouzlem a predevsim slova maji velkou moc...

30.09.2008 18:15:00 | DAFU

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí