Už jsi jeden z nás

Už jsi jeden z nás

Až měsíc vyjde na nebe
Přitisknu Tě na sebe
Zakousnu se od žíly
Ochutnám tvou krev
Upíři dnes ožili
Tak bojuj jako lev

Na lov vyjdi do noci
Nastal pravý čas
Už ti není pomoci
Už jsi jeden z nás

Lechtavý humor, tlumené světlo
V našem sídle čeká tě
Dobré víno a tělesné teplo
Víc hřešit už nedá se

Číhej ve stínu
A potom zabij
Strestej nevinu
Z krve se napij

Mladinké slečny
Se hrdě nocí nesou
Křik je zbytečný
Tobě neutečou

Upíří sex, upíří vraždy i upíří láska
Historie dávnověká
Upíří hrad, upíří víno a upíří kráska
Na tebe již čeká

Tak už přijď, čeká se jen na tebe
I měsíc už vyšel na nebe
Autor Tutti, 24.09.2008
Přečteno 424x
Tipy 15
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Axol, Glloxy, niki-chan, Nessy, Bloodmoon, Holis, Charibeja, E., drahý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne dilko...jaj jak ja zboznuju upiry

09.12.2008 16:49:00 | strašidýlko-střapatý

Super, miluji upíří básně! :)

26.09.2008 20:31:00 | Charibeja

hm, nedavno jsem znovu koukala na Underworld, paradicka...
tva basen mi to pripomnela,ale na to, abych to vice ocenila by to muselo byt vice propracovane, rymy jsou dost kostrbate

24.09.2008 14:36:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí