Mé brýle3

Mé brýle3

Stačí mi mé ružové brýle kterými se dívám na svět...
doprdele ted jsem nevidel tu díru na zem...

O té doby na ulici chodím bez nich...
O té doby v zimě vídám bláto a né sníh..

když jsem nosíval oční závoj růžové
zdálo se milé to chování uctivé.

proč jiné jsou brýle proti mně,
jsou tak podobné zlé tmě!
Autor Douša, 01.10.2008
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspon, ze jsi dopsal dve vety ;)

03.10.2008 07:47:00 | saddova

ted už jo :-)))

01.10.2008 11:50:00 | Douša

tak doufam, že tohle nepovažujes doopravdy za basen..??

01.10.2008 11:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí