Anjel strážny

Anjel strážny

Som tvoj anjel strážny
strážim tvoju smrť moj blížny
Nikto ti ju nezoberie
aj tvoj čas raz príde
Som tvojou nočnou morou
život je iba hrou
Hra končiaca smrťou
veď život je iba hrou
Prinesiem ti spánok ľahký
tvoj život je tak krátky
Neteš sa je to iba hra
Niekto vždy prehrá....
Dnes to ešte nie si ty
bo ja som tvoj anjel strážny
Autor bathory, 07.10.2008
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí