Tajemný Hrad Notherdam

Tajemný Hrad Notherdam

Anotace: tohle je text který sem složil pro svou kapelu, myslím že by měl být i zde na literu ohodnocen jako báseň neboli text k písni prosim ohodnoť te a napište komentář

Tajemný hrad Notherdam

01
Vítr v tom hradu vál, prní tóny, hraje bál.
Tancujte černá paní, šedé maksy tu teď řádí.

02
Baron, kněz či bílá paní, den i nocí rádi slaví.
Jak bych chtěla, tak se staň, tajemným hradem Notherdam.

Ref.
Ó mocný hrad Notherdam, ten kdo tam byl, ten se bál.
Ó mocný je jeho pán, ten tu růži daroval.

03
Okny je slyšet jenom smích, baroni se topí ve lžích.
Masky kráčí černou tmou. Bez tváří ti lidé jsou.

04
Oni kráčí bez zastání, poslední to jejich přání.
Markýzi a temní páni, tancujte bez přestání.

05
Mocný baron, černý pán, mi tu růži daroval.
Jako láska růže zvadne, tak je jeho srdce chladné.

06
Barvu má jak mrtvý pán, on byl za tmy potrestán.
Ona pro něj pláče dál, smutkem souží, on je sám.

07
Úsvit zas nastává, hudba v hradu zaniká.
Je to zas, tichý hrad. Co se stane, má se stát!!!
Autor The Crow, 29.10.2008
Přečteno 708x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí