Zombie

Zombie

Pouliční osvětlení
všechny lidi v děsy mění
podívej se kolem sebe
možná, že tě soused žere.

Zombie už jsou plné zloby
otvírají svoje hroby
derou se ven a plaší
odvahu, co tady kráčí.

Nezlom svoji odvahu
nepouštěj je ku prahu
obedni své těžké dveře
než tvé tělo strachem selže.

Jsou jich stovky, tisíce
jsou jich plné ulice
toulají se podél cest
život chtějí z lidí smést.

Požírají lidské údy
jsou to stvůry kreatůry
lačnost mají po krvi
chtěj nás tu zahubit.

Modlitbou si nepomůžeš
stále cítí pach tvý kůže
jenom ranou do hlavy
zničíš chutě zhýralý.

Konec jedné chladné noci
člověk vyhrál svépomocí
pryč je strach už je jen síla
věřit v sebe, spravá víra.
Autor Ďábel sám, 18.11.2008
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to mi připomnělo..oblíbeného Landy..

18.11.2008 19:31:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí