Konec

Konec

V dáli stojí starý muž
za zády něco skrývá
Ach, je to dlouhý ostrý nůž
s velkou zlobou se do mých očí dívá

Pomalu přichází blíž
má drahá: vykopal jsem hrob
už stloukl jsem ti kříž

Dýku vší silou zabořil mi do těla
a pak ještě dvakrát, třikrát do kůže proniká
Posledním dechem volám svého anděla
ať pro mou duši z nebe utíká

Padám k zemi a plíce zalité krví
starý muž se sklání, záda hrbí

Poslední ránu směřuje k srdci
slíbil mi hrob a kříž
Lhal! Ve svých tělěch pohřbili mě vlci...
Autor Billy Idol, 19.11.2008
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý, Charibeja, saintojimmo, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne hodně smutná a bolavá básenka. Posílám pohlazení a malý úsměv pro lepší náladu.

19.11.2008 19:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí