Noc v lese

Noc v lese

Je letní den,
teplý vánek ti víská vlasy,
rudé slunce zapadá za mraky.

Pomalu a lehce,
tma pohlcuje vše, co vidí,
s úplňkem na nebi slýcháš vlčí vytí.

Strach a děs,
je to, co trápí tvou dětskou mysl,
bojí se a hledá ve světlu nebojácnosti smysl.

Vrčení a štěkot,
někdo tě neustále sleduje,
cítí tvůj strach a chuť po krvi se raduje.

Domov můj,
je daleko a ty to víš,
snažíš se utíkat ať si k svému domovu blíž.

Křiky dívčí,
halí celý temný les,
bojí se víc, za ní je ten běsnící děs.

Konec je na dohled,
tvoje snaha byla statečná, ale zbytečná,
chutí krve se vlčí plémě radostně nabývá.
Autor tearful, 26.11.2008
Přečteno 518x
Tipy 4
Poslední tipující: drahý, Charibeja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je takový jaký je a utíkat tady znamená boj o přežití a kdyby jsme v životě přestali bojovat tak už dávno nežijeme, život je zkrtáka boj tak ho nevzdávejme i když víme, že nemůžeme vyhrát.

06.02.2009 20:16:00 | mysicka55

...ani jsem se nebál,jen život takový někdy je

26.11.2008 01:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí