Temné sny

Temné sny

Anotace: začíná možná nevinně...(napsána 27.11.2008)

Jsem tvojí malou Amélií
co nosí na duši stíny
po poloprázdných nocích
a ostře rudých snech.

S naivníma očima
natahuji ruku přes propast
na druhé straně
kostnatá ruka pomocná.

Jsem černá kočka
s utrženým ocasem
a pomněnkovýma očima
co spálí tě na popel.

A malá marionetka
jen otvírá pusu vyřízlou
když kdosi temné modlitby
do úst jí vkládá.

Jsem tvůj poslední doktor
když břitvu na krk přikládám
s úsměvem úlisného psa
co na kusy trhá.

Není to
žádné klidné snění
je to operace
bez umrtvení.
Autor mauvais-ange, 30.11.2008
Přečteno 623x
Tipy 7
Poslední tipující: Erazene, Bloodmoon, Dota Slunská, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf, ten konec je výmluvný.

01.12.2008 20:43:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí