Svět vlků

Svět vlků

Anotace: Kdo chce s vlky býti - musí s nimi výti.

Sen, co se mi v noci zdál,
mi z hloubi duše sílu sál,
půlnoční ďábel, krutě a pečlivě
do hlavy hřeby zatloukal,
otevřel jsem oči a nechápal,
na kterém místě jsem to stál,
byl jsem ve světě vlků.
Čísi hlas pravil: "Pozor si dej,
vlci v rouchu beránčím mají rej,
s úsměvem ve tváři ti podají ruku,
sotva se otočíš, skočí ti po krku
a dáví.
Prolhané, zlovolné, dvounohé bestie,
kdo s nimi nevyje, ten sotva přežije
ve světě vlků.
V tomto světě cení se
pouze moc a peníze
kterým všichni klaní se,
div že netřou nosem o zem,
poté každý rychle chvátá
urvat si svůj podíl zlata,
chci pryč ze světa vlků.

Probouzím se, už je ráno,
změnil jsem se?, asi ano,
ač jen s lidmi žiju,
do noty jim vyju.
Autor petříček, 04.12.2008
Přečteno 498x
Tipy 9
Poslední tipující: E., NikitaNikaT., Bíša, Charibeja, lavec, Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí