Noční tvor

Noční tvor

Anotace: ...za nedostatky se omlouvám

V uličce temné jak dno noci
krčí se ten hladový tvor
Vkročíš-li tam, nebude ti pomoci
Pohltí tě jako mor

Ten, co na tebe čeká
kdysi býval člověkem
Nyní jeho zjev tě leká
neboť nemění se věkem

Tvář bledá jak samotná smrt
dívá se s úšklebkem na tebe
S pohledem upřeným na tvůj krk pronese
"Pohlédni naposled na nebe."

Ty pocítíš jeho zuřivou touhu
jak svými rty se tě dotkne
A drží tě v posledním objetí
když v tobě život zhasne
Autor Strife, 04.12.2008
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Bloodmoon, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí