Vília smrť

Vília smrť

Celú dobu som bojoval,
už nemám viac síl,
môj život sa zhodoval,
s utrpením víl.

Ked poslednýkrát vykríkli,
ja zomrel som tiež,
už nikdy viac nevnikli,
cez zavretú mrež...
Do ich jediného kráľovstva,
do ich poslednej nádeje,
do večného bláznovstva,
kde všetko dobré je..:)
Autor badgirl173, 05.12.2008
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja, voedor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí