Anděl pomsty

Anděl pomsty

Anotace: Anděl pomsty strašidelné až děsivé.

Anděl pomsty kráčí nocí,
hledá svou novou obětní ovci.

Pomsta nocí už se blíží,
Anděl pomsty nocí se plíží.

Jeho děsivé oči už tě vidí,
už tě nezachrání ani příchod lidí.

Připrav se nastane teď peklo,
Anděl pomsty už tě má ve své moci.

Anděl pomsty už ti osud píše,
už tě nezachrání ani prosba výše.

Osud už máš dopsaný,
připrav se nastane teď setkání.

Muka to budou vcelku ošklivá,
Anděl pomsty si to ale tak vychutnává.

Bolest, slzy tvé už vidí,
to mu však vůbec nevadí.

Tvůj děsiví křik se nocí nese,
Anděl pomsty tě pomalu mučí v lese.

Smrt už zná tvé jméno,
teď už je to však stejně jedno.

Anděl pomsty tě už zabil,
smrti se však Anděl pomsty zalíbil.
Autor Axol, 15.12.2008
Přečteno 965x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nechci být nijak příliš kritický či něco podobného, báseň se mi v celku líbí. Jen by možná šla napsat lépe. Použít pár básnických prostředků pro lepší frázování by nemuselo být na škodu. jinak myšlenka je skutečně pěkná.

21.01.2009 22:10:00 | Narrion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí