Nebojím se

Nebojím se

Anotace: Oběť proklíná svého vraha...

Nebojím se, nemám strach, že mé kosti, zetlejí v prach,
Nebojím se, až propadat se budu tmou v pekle navěky s tebou,
Nebojím se žáru, bolesti ni trýzni, až budu trpět žízní,

mé jméno vyryjí na kamennou desku,
konec bude věčnému stesku

všichni budou navěky si přát, by šla tvá duše ďáblu zaprodat,
uslyšíš z jejich rtů výhružky a vražedné kletby,
díky nim se smažit v pekle, budeš navěky

čert aby to spral, proklet buď, kdos vraždu vykonal
Autor kokkki, 19.12.2008
Přečteno 557x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý :o)

26.01.2009 19:31:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí