Poslední nádech

Poslední nádech

Anotace: Báseň napsaná k online hře BiteFight :)

Pohleď smrti do očí, jenž nedá ti teď spát,
strach tě nepustí a denně se budeš bát.
Noci teď temné budou, nikam se neschováš,
ja půjdu všude stebou,mě jen tak nezdoláš.
Budu tvým stínem, ať už chceš nebo ne,
budu v tvé noze klínem a ty utéct ne a ne.
Rozešli upirům zprávu, protože tvůj život teď v ruce držím já,
drůhým pro výstrahu,krásny pohled, jak tvé srdce umírá.
Autor sydow, 06.01.2009
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí