Víc jen tma...

Víc jen tma...

Anotace: Když nastane poslední den...

Proč oblohu zakrývají mraky,
proč děti nepouštějí už draky,
proč se ráno stmívá,
proč se slunce neozývá
a nebe zahaluje tma.

Strom ani své listy už neudrží,
pole i města ničena jsou průtrží,
hromy a blesky oblohu křižují,
plameny všechny lesy sužují
a zemi zahaluje tma.

Křik i pláč zmizely v dáli,
odešly věci, které tu stály,
jen strom zůstal tu dál,
stalo se to, čeho se bál,
okolí zahalila tma.

Chlad proniká pod jeho kůru,
už jen poslední vteřiny je ještě vzhůru,
prázdnota v srdci rychle ho ubíjí,
do spánku brzy s pláčem se uchýlí
i jeho zahalí tma...
Autor meomilan, 28.01.2009
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Lilly Lightová, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je :) ale líbivá...dobře se čte.

29.01.2009 10:49:00 | Lilly Lightová

Trochu mrazivá...

28.01.2009 19:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí