Středověk

Středověk

Anotace: Je to o krásách a hrůzách naší minulosti

Temnota zalévá můj kraj
Přichází čas havranů
Hymno lesů stále hraj
Otvírají se oči démonů

Mágové míchají lektvary
A po hřbitovech zní chorál
Otvírají se astrální otvory
A plamen pomsty vzplál

Na trůn usedá krutý vládce
A vlci hřejí se mu u nohou
Kouř z hranic voní sladce
Z jeho spárů dostat se nemohou

V temnotách se měsíc rodí
A svíce se rozsvítí
Zlo jen další zlo plodí
Naše duše vesmírem se řítí

Kat nasazuje si kápi
A zavládá právo meče
Má mysl se dále trápí
A kolem řeka smrti teče
Autor MRAKOMOR, 04.10.2005
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: aley
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani bych neřekla ta básnička má podle mě báječně vystihnutou atmosféru

22.09.2007 14:10:00 | Dešťová.kapka

..vyčpělá slova...nic nového..nebo neobvyklého..

04.10.2005 15:59:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí