Rozpitvávám se

Rozpitvávám se

Zatlač mi oči hluboko do těla,
abych se pořádně ze všech stran viděla.
jenom mi nedovol pitvat se v kravinách,
které najdu v těch niterních končinách.
Nořím se v hlubiny oslizlých vnitřností,
ve kterých mrtvy dlí všechny mé přednosti.
je mi zle z pohledu na srdce tlející,
bez citu, bez lásky, prázdnotou zející.
Hledám, co zbylo tu po krátkém životu,
ale co nevidím, bolest a samotu.
Kde je krev, krása a síla těla?
Zbyla jen schránka zpráchnivělá...
A i když vírou v další život hořím,
tak, bohužel, stále hloub se nořím.
Autor Lunaric Nathanella, 02.02.2009
Přečteno 460x
Tipy 9
Poslední tipující: Hedvika, Rift, Charibeja, Kyška, veronicie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí. :)

03.02.2009 18:30:00 | Charibeja

Tohle bohužel znám.Hlavně to pak zase pěkně poskládat a zašít.

02.02.2009 22:59:00 | Kyška

Sic to zavání nechutností, ale má to hezký rytmus a hezké rýmy... Vlastně musím říct, že je to moc povedené a po stránce obsahové moc zajímavé. :)

02.02.2009 20:42:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí