Fiery fairy- tale

Fiery fairy- tale

Anotace: ... taková balada... prostě "Tu máš sirky a jdi si hrát do stohu." ;-)

Holčička bez sirek
svůj úsměv skrývá,
z očí do očí
nikdy se nepodívá
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
na oko pitvá grep,
i otrlejší z otrlých
sedl by jí na lep
... Děvčátku bez sirek

Holčička bez sirek
krutá jak hejno vos,
bez obtíží vyvrhne vám
střeva na podnos
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
do umění cvok,
dejte pozor na uši
vivat Vincent van Gogh
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
se rok co rok
dívá na ty stovky uší,
co v lihu po staletí suší
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
z moderní doby,
jen nevinný koníček, prosté hobby
nutí ji myslet na útroby
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
zná tento sklep,
klidně vám za rohem
vrazí do oka střep,
omráčí ranou do týla,
uváže z chřestýše motýla
a jeho chřestidlo coby kravatu
natáhne od brady po patu...
Ví, že jazyk jeho rozeklaný
otevírá hrůzy brány
a že bolestí šílenou
všichni lapení zahynou
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
ticho ji hlodá
AŤ TEČE KREV!
a jedno jest, jestli modrá neb rudá
JEN AŤ JE ŘEV!
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
ve tmě trpělivě čeká
a návštěvníky bez rozdílu
svou krutostí leká
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek
no věřte, je tam!
Prožívá smrt jako Buddha zen,
to věděl už Cpt. Andersen
... Děvčátko bez sirek

Holčička bez sirek-
ledová královna srdcem v létě,
v pracovní době na výletě,
vše dá se shrnout v jedné větě-
K sobě tě volá, k smrti chce tě...

... holčička bez sirek
sfoukne váš plamínek
... děvčátko bez sirek
Autor Absinthe Banshee, 03.02.2009
Přečteno 477x
Tipy 11
Poslední tipující: Gamiani, Qiana, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, losscar, CorrimsonTom, DalfaSalfa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

počkat to jako že já bych byla tak krutá?!... hašišmarja to snad nee, je to čisté fantazírování... já se tak nečílim a když mi dojdou sirky, pujčím si zapalovač ;-)

04.02.2009 20:15:00 | Absinthe Banshee

se mi to líbí :-)
a je mi zároveň líto
protože někdo tady projektuje
svoji krutost do holčičky
snad jen čistě poeticky

04.02.2009 19:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Začínám se bát.

04.02.2009 10:20:00 | CorrimsonTom

Juj, skvělá, nápaditá....nirvána!:)))

03.02.2009 15:47:00 | DalfaSalfa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí