Krvavé vzrušení

Krvavé vzrušení

Anotace: no, ono to hororové ani strašidelné není...ale nevěděla jsem, kam to zařadit:)

Po rtech ti kapka krve stéká,
to vášeň ve mně rozproudí,
snad tě, miláčku, nevyleká,
když až do mých úst dobloudí.

Možná, že tě to taky vzruší,
ta chuť a barva karmínu,
cítím, jak tvoje tělo tuší,
že dnes se v krvi rozplynu.

V očích máš jemně vetkanou otázku,
zdali jsem tvé krve vůbec hodna,
něžně tě halím do červených provázků,
Pohárek rozkoše vypíjím do dna.

Po vodách řeky purpurové,
můžeme spolu slastně plout,
nic není tolik osudové,
jak síla našich krevních pout.
Autor Lunaric Nathanella, 05.02.2009
Přečteno 507x
Tipy 8
Poslední tipující: In Darkness, Rift, kikis, E., Bloodmoon, Lilly Lightová, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věru krvavé ;) tip.

06.02.2009 11:42:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí