Myšlenky upíra

Myšlenky upíra

Anotace: Na co asi myslí ti, co žijí věčně?

Spousta let je za mnou a mnoho let přede mnou,
však neohlížím se zpět, když kráčím tmou.
Vždyť nač vzpomínat na něco, co už není,
stejně vše nakonec upadne v zapomnění.

Má pleť je bledá a chladná jako led,
však v mojí tváři ani stopa uplynulých let.
Moje bílé zuby jako ostré nože jsou
a někomu dnes v noci smrt přinesou.

Mé rychlé nohy k městu se blíží,
čekám, až mi člověk cestu zkříží.
A každým okamžikem snad,
utiším svůj neustálý hlad.

Pak půjdu zase dál cestou svou
a zanechám za sebou stopu krvavou.
Lehce splynu s okolními stíny,
beze jména procházím staletími.

Ač nám lidé během let dali různá jména,
tak naše podstata zůstává stále stejná.
A i když neustále plyne čas,
pořád stejně bojíte se nás…
Autor Charibeja, 05.02.2009
Přečteno 678x
Tipy 16
Poslední tipující: In Darkness, Nergal, E., Stepbystep, Karmínka, Bloodmoon, Monsignore, lecrecia, Lunaric Nathanella
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vskutku zaujimave... no nie všetci sme stejný... :) pekne...

17.04.2009 02:52:00 | Raziel PsyDearth Characith

Hezka, upiry ja rad :)

04.03.2009 11:20:00 | Nergal

Krásná, moc se ti povadla!

09.02.2009 17:13:00 | E.

Moc krásné :-) opět jsi mne nezklamala ;-)

08.02.2009 11:59:00 | Karmínka

Pěkné:)

06.02.2009 11:42:00 | Lunaric Nathanella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí